If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без това на 146 ще и е много трудно да се движи с 200, Аз при 140kmh на 5-та съм на 4500 rpm
by the way, nikola, каква е тази твоята машина, 1.6 16в боксер? Щото принципно такава не съществува, до колкото знам.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Приятел,аз съм с лостче до шофьорската седалка-отварям си багажника когато ми е кеф-и при спряна и в двичение,макар че 2-то е ненужно,според мен е слаган допълнително щото на други 146 не съм го виждал-прави се лесно само 1 жило ти трябва
Това е стандартно за 1.4 и 1.6 ТС мотори, с копче са QV-тата, и някой боксери, а има и такива, които нямат нито лостче, нито копче, само с ключ
Мойта нямаше ни копче ни лостче ама сега има благодарение на бат Бобо е и един ден работа да докато разберем някои тайни иначе ако някой иска мога да му обесня как се поставя ако сбъркам бат Бобо ще поправя
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Без това на 146 ще и е много трудно да се движи с 200, Аз при 140kmh на 5-та съм на 4500 rpm
by the way, nikola, каква е тази твоята машина, 1.6 16в боксер? Щото принципно такава не съществува, до колкото знам.
Да ти кажа май си прав, и аз това се чудя от няколко дни. В талона ми пише 1580 к.см, а на капака отзад пише 1,7 16V и като гледам в Инструкциите никъде няма такова животно. ама нали не разбирам много . Не се сещам само на двигателя какво пишеше ама днес ще проверя
Мойта нямаше ни копче ни лостче ама сега има благодарение на бат Бобо е и един ден работа да докато разберем някои тайни иначе ако някой иска мога да му обесня как се поставя ако сбъркам бат Бобо ще поправя
Приятел,аз съм с лостче до шофьорската седалка-отварям си багажника когато ми е кеф-и при спряна и в двичение,макар че 2-то е ненужно,според мен е слаган допълнително щото на други 146 не съм го виждал-прави се лесно само 1 жило ти трябва
Това е стандартно за 1.4 и 1.6 ТС мотори, с копче са QV-тата, и някой боксери, а има и такива, които нямат нито лостче, нито копче, само с ключ
Ти пък сега, не издавай такива тайни
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Да ти кажа май си прав, и аз това се чудя от няколко дни. В талона ми пише 1580 к.см, а на капака отзад пише 1,7 16V и като гледам в Инструкциите никъде няма такова животно. ама нали не разбирам много . Не се сещам само на двигателя какво пишеше ама днес ще проверя [/quote:3pnw9ro3]
Колега дай насам VIN-a на колата да проверим двигателя. Да не се окажеш приятно изненадан с топ-мотора 1.7 16в.
VIN-a го има в големия талон и започва с ZARи много цифри
И аз съм с копче, а съм виждал и 1,4 ТС с копче, ама е Джуниър изпълнение.
Да ти кажа май си прав, и аз това се чудя от няколко дни. В талона ми пише 1580 к.см, а на капака отзад пише 1,7 16V и като гледам в Инструкциите никъде няма такова животно. ама нали не разбирам много . Не се сещам само на двигателя какво пишеше ама днес ще проверя [/quote:312b8z6j]
Колега дай насам VIN-a на колата да проверим двигателя. Да не се окажеш приятно изненадан с топ-мотора 1.7 16в.
VIN-a го има в големия талон и започва с ZARи много цифри[/quote:312b8z6j]
ЕЕЕ ти пък чак ВИН.......като отвори капак ако пише 16В е ясна раотата ако не пак
което ще рече, че имаш малко мунинг на багажника ;б
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Я кажи какви са тънкостите?
Ами по принцип отзад на капака има изведени кабели за машинката които обаче влизат в купето и стигат до задния ляв стоп -където има куплунг оттам се пуска плюс напред,прекарва се през реле/има свободни гнезда на бушониерата-Бобо ми сложи руско реле,мисля че трикрако/и от там към копчето Необходимо е да си купиш отнякъде машинката която трябва да монтираш в капака-като разгледаш ще реазбереш как, и панелчето за таблото/питай Крис 11 той май имаше/,малко кабел около 6-7 метра,1 реле и доста нерви
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Абе случайно прочетох темата та се сетих и аз: Онзи ден купих Алфата и също видях подобно копче на таблото до аварийките. Натиснах го ... и нищо. Чува се само "цък" и това е. Пак натискам и пак нищо. Това само на загасен двигател. Предположих че е за багажника ама явно не работи. Интересно е че на шофьорската седалка отляво и ниско долу има пък една ръчка /като тия за отваряне на багажник/ ама и тя не ще нищо да прави. Някой да знае каква е причината???? И какво по точно е това???
Comment